این متن در پی انتشار اخبار کذب و برای تنویر افکار عمومی منتشر می گردد:
محمد رستمی صفا بنیان گذار گروه صنعتی صفا ۹۰۰ میلیارد از بانک پارسیان گرفت و ۲۴۰۰ میلیارد پس دادن و ۵ تا کارخونه ایشون به تملک بانک پارسیان درآمد (۹۰۰ میلیارد گرفتن چرا باید ۲۰ هزار میلیارد به بانک بدن یه تولید کننده که ۵۰۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده)
۵ تا کارخونه ای که در زمان ایشون با ۱۰۰ درصد توان کار میکرد، از وقتی دست بانک پارسیان رفته یا تعطیل شده کارخونه ، یا نیروی کار تعدیل کرده، یا به یه کسی که تخصص نداره اجاره داده شده و اونجا رو به خاک سیاه نشونده
بانک چه به صنعت، متاسفانه صحبت رهبری هم گوش نمی دن و بانک بنگاهداری خودش رو انجام میده و تو قانون برای خودش زیر در روهایی درست میکنه تا تولید رو زمین گیر کنه ۹۰۰ میلیارد گرفته ایشون و بانک داره سود رو سود میگیره و ربح مرکب دریافت می کنه(مثلا بانک اسلامیه) از تولید کننده ای که واقعا تو این زمانه با ۵۰۰۰ نیروی کار داره کار انجام میده، طبق مستندات ایشون ماشین آلاتی برای خطوط تولید وارد کردند که در هیچ کجا دنیا مثال زدنی نیست (حالا اسمشو گذاشتن خروج ارز)
ایشون کارآفرین هستند و هر جای دنیا بودن رو سرشون میذاشتن و فرش قرمز براشون پهن می کردن متاسف باید بود برای این مملکت که بانک این همه قدرت داره و نفوذ و هیچ کس هم هیچ جا صدای تولیدکننده بیچاره رو نمی شنوه . که یه خط تولید که ۳۰۰ نفر ۶۰۰ نفر با خانواده هاشون ۵۰۰ الی ۸۰۰ نفر رو روزی میداد چطوری تعطیل شده ؟!
آقای محمد رستمی صفا این همه کارخونه احداث کرده و از کنار این کارخونه ها تمام پروژه های کشور تامین می شه و تو صنعت لوله و پروفیل به خودکفایی رسیده کشورمون.
بعد رسانه ها اخبار خلاف واقع اخبار بر علیه تولید کننده ای پخش می کنند که اگر اعتبارش رو از دست بده سخته براش حقوق و … پرسنل و کارگران رو تامین کنه
کمر به قتل تولید و کارآفرینی و اشتغال بستند که محتاج بیگانه باشیم؟
واقعا جای تاسف داره
برای نابودی ایران قدم برندارید، که بخواین با یه خبر کذب و قدرت رسانه ای که بانک پشت نشر این اخبار داشته پیج تون رو بالا ببرید
ما خدا رو شاکریم که در جهت آبادانی ایران قدم برداشتیم و شعار مجموعه مون “اندیشه صفا ایران خودکفاست” در هر صنعتی ورود کردیم ایران خودکفا و سربلند بوده، تو صنعت پروفیل وارد شدیم خودکفا شدیم، تو صنعت لوله وارد شدیم خودکفا شدیم، تو صنعت نوشت افزار وارد شدیم خودکفا شدیم.
بالاخره این موضوع هم فیصله پیدا می کنه
رو سیاهی برای اونهایی هست که برای نابودی ایران تلاش می کنند.
بیشتر بخوانید:
محمد رستمی صفا فردیست که قربانی سود مرکب نظام بانکی شد
به گزارش صفا نیوز محمد رستمی صفا در شرح زیر می پردازیم به بیوگرافی آقای محمد رستمی صفا بنیان گذار گروه صنعتی صفا و کارآفرین برتر ایران
موسس گروه صنعتی صفا در خرداد ۱۳۲۶ در خانواده ای صنعتگر و بازرگان در محله خانی آباد تهران چشم به جهان گشود، پدر وی از فعالان صنعت و تجارت فولاد بود و زمانیکه ۱۱ سال داشت پدرش به دلیل بیماری قلبی برای مدتی دست از کار کشید و محمد که تنها پسر خانواده بود تصمیم گرفت مانع از وقفه در کار پدر گردد. حاصل این تلاش ها ایجاد چندین کارخانه بزرگ در زمینه لوله، پروفیل و مصنوعات فولادی است و بسیاری از پروژه های ملی در زمینه های مختلف نفت، گاز و پتروشیمی مرهون زحمات شبانه روزی ایشان است.
محمد رستمی صفا در سال ۱۳۵۴ در رشته مدیریت بازرگانی موفق به اخذ مدرک کارشناسی از دانشکده مدیریت بازرگانی گردید. طی بیش از ۶ دهه فعالیت حدود ۵۵۰۰ نفر از جوانان این مرز و بوم در کنار ایشان کار کرده و آموخته اند و تعداد قابل توجهی از این جوانان امروزه در صنایع مرتبط در نقاط مختلف دنیا در حال مدیریت و فعالیت می باشند.
علیرغم ناملایمات فراوان و فراز و نشیب بسیار به عشق ایران عزیز بارها پیشنهادات اغوا کننده خارجی را جهت همکاری و فعالیت رد نموده و امید به آن دارد که به زودی با سعی و تلاش همگان می توانیم ایرانی آباد، صنعتی و بدون وابستگی به خارج را ساخته و دین خود را به این آب و خاک اداء نمائیم.
کارآفرینی، استراتژی و آیندهنگری:
استراتژی و آیندهنگری محمد رستمی صفا همواره زبانزد کسانی است که او را میشناسند و اندیشه و تفکراتش را در خصوص روند فعالیتهای تولیدی به خوبی درک میکنند. وی همواره برنامهها، استراتژیها و فعالیتهای کارآفرینی خود را برای ۵۰ سال آینده برنامهریزی میکند.
او معتقد است فعالیت در عرصة تولید میبایست بسیار دقیق و برنامهریزی شده آغاز و در بستری مناسب و با روندی متبحرانه ادامه یابد که با بهرهگیری از تکنولوژیهای نوین و تجارب مفید بتوان به تحولی شگرف دست یافت و از تمام گذرگاههای آسیبپذیر اقتصادی با جدیت و پشتکار گذر کرد و به نظر وی، این کار به مثابة آتشی است که میبایست از آن عبور کرد و حتی مواقعی برای عبور از این آتش باید تن به سوختن داد که در نتیجه به پیشرفتی روزافزون در جهت افزایش بهرهوری اقتصادی منجر گردد و بتوان به هدف دلخواه رسید.
قابلیتهای ذهنی و شناخت هر فرد، آخرین کاری است که ما انسانها به آن میپردازیم. زنجیرهای از حوادث تکراری در زندگی همة ما، مانند یک برنامه از پیش تعیین شده، سبب شده که ماشینوار در مسیری حرکت کنیم که گویی تخطی از آن، گناهی نابخشودنی در زندگی است. این جذابترین گناه، خلاقیت نام دارد.

نمایی از کارخانجات نورد و لوله صفا
شروع فعالیت شخصی در تجارت فولاد و ورود به عرصه تولید:
محمد رستمی صفا ورود به بازار کار و فعالیت تجاری خود را بصورت متمرکز و گسترده از سال هزار و سیصد و سی و هفت و در سن یازده سالگی آغاز نمود. ایشان با توجه به دید و افکار بلند، خودکفایی و عرق به تولید ملی، بومیسازی و داخلی سازی محصولات، روند فعالیت خود را تغییر داده و با ورود به عرصه تولید از سال ۱۳۴۷ ورود به این بازار و صنعت لوله و پروفیل را آغاز نمود.
محمد رستمی صفا با بهرهمندی از تجربیات فراوان برای تهیه و توزیع انواع محصولات فولادی، توانست نقش ارزشمندی را در تأمین نیازهای صنعت کشور در آن زمان ایفا نماید. او در این مسیر هیچ گاه مشکلات را بیان نکرده، بلکه مدیریت کرده و باور دارد مدیریت هنر چیرگی بر مشکلات است. لذا شعار اندیشه صفا ایران خودکفا را سر لوحه و شعار مجموعه تجاری صنعتی صفا قرار داده و در این راه بین سخت تر و سخت ترین، سخت ترین را انتخاب مینماید.
حاصل تلاش، اعتقاد و باور این کارآفرین نمونه، رفع نیازهای صنعتی کشور، حضور گسترده در عرصه صادرات و ایجاد نام درخشان و معتبر در صنایع لوله و پروفیل فولادی ایران و جهان است. در ادامه به معرفی و تاسیس گروه صنعتی صفا و شرکت های زیر مجموعه این هلدینگ با تلاش های بی شائبه ی این کارآفرین پرداخته شده است.
دنیا در حال پیشرفت و تعالی است. جامعه بشری بسیاری از دستاوردها، رهآوردها و نتایج متعالی و پیشرفتهای ارزشمند خود و هرگونه بهبود و رشدی و در مخلص كلام، تمدن غنی و عظیم انسانی با همة مظاهر و درخشش و شگفتیهایش را مدیون خلاقیتها، نواندیشیها، اندیشههای ناب و بیبدیل، تلاشهای سخت و طاقتفرسای شبانهروزی، روحیة متعالی و توفیقگرایانه و استقلالطلبانه، تقبل مخاطرات و ابهامات دشوار افرادی است كه كارآفرینان ارزشآفرین نام داشته و در تاریخ بشریت پیشگامان، پیشقراولان و جلوداران حركات امیدآفرین و دگرگونساز جوامع بشری بودند.
كارآفرینان کسانی هستند كه با تولید محصولات و خدمات نوین مورد نیاز مردم، به پاداشهای اقناعکننده دست مییابند؛ از هیچ، کسبوکاری جدید خلق میكنند؛ به رغم مخاطرات بسیار، مبدع كارهای جدید میشوند؛ به تنهایی و بدون دخالت مدیریت، تصمیم میگیرند كه چه مقدار از سرمایة خود را گسترش دهند، یا آن را محدود كنند؛ آنها بنیانگذاران شرکتها و پدیدآورندگان مفاهیم و ایدههای جدیدند؛ با تمام نیرو و اراده از عقاید خود دفاع میكنند؛ و باورهای خود را با ارادهای خللناپذیر پیش میبرند و در برابر آنچه دیگران غیرممكن یا ناكارآمد میپندارند، ایستادگی میكنند. آنها ضمن پرهیز بیشتر، به خود «نه» گفتهاند و مشكلات بیشتری را از سر راه برداشتهاند. مهارت در سرمایهگذاری و مدیریت مدبّرانة کسبوکار، توزیع مجدد ثروت را تضمین میكند.

برترین تولید کننده ایران
كارآفرینان میدانند به كجا میخواهند بروند، آنها تصور و دیدگاهی از آیندة سازمان خود دارند، البته بسیاری اوقات این تصور از ابتدا وجود ندارد و در طی زمان شكل میگیرد كه شركت چه هست و چه میتواند باشد. گرچه كارآفرین ممكن است مجبور به برنامهریزیهای کوتاهمدت و مقطعی باشد، ولی داشتن چنین دیدگاهی میتواند این برنامههای کوتاهمدت را در یك جهت برای رسیدن به آینده و هدف هماهنگ سازد. كارآفرین اغلب با مشكلاتی روبهرو میشود و ممكن است كه در ادامة كار خود دچار تردید و تزلزل شود، ولی با اعتمادی كه به خود دارد در حل مشكلات تلاش میكند. این حس باعث میشود كه دیگران نسبت به خلاقیت و نوآوری خوشبین باشند و حس اطمینان در سازمان پدید آید.
كارآفرینی دربرگیرندة عقاید مختلف و تبدیل آنها به محصولات یا خدمات و ایجاد کسبوکار برای ارائة آنها در بازار است. كارآفرینی از دیدگاههای مختلف مورد بررسی قرار گرفته، به طوری كه نظرات متفاوت و گوناگونی در خصوص مفهوم كارآفرینی ارائه كردهاند.
برخی از محققان در مورد هدف و انگیزة كارآفرینان و بعضی دیگر خصوصیات و ویژگیهای آنان را مورد مطالعه قرار دادهاند. «پیتر دراكر» كارآفرینی را از دیدگاه فردی مورد توجه قرار داده و كارآفرینان را صرفاً عامل تغییر نمیداند، بلكه میگوید: آنان افرادی هستند كه از فرصتهای پیش آمده در زمینههای مختلف از جمله تكنولوژی، سلیقههای مصرفكننده، مزیتهای اجتماعی و … به خوبی استفاده كرده و با ایجاد تغییراتی، چیزهای جدیدی را میآفرینند.
كارآفرینان دارای رفتار پیچیدهای هستند و هیچ نظریهای نمیتواند رفتار آنان را تشریح كند. شاید این مهم، اولین و مهمترین نظریه مربوط به زمینههای روانی كارآفرینان است. كارآفرینان افرادی هستند كه نیاز فراوانی به موفقیت دارند و مخاطرات بالایی را میپذیرند و چنین ریسكهایی آنان را به فعالیت مداوم تحریك میكند.
در جوامعی كه گرایش به تولید بیشتر باشد، افراد نیاز بالایی برای موفقیت دارند؛ و كارآفرینی نمایانگر یك رفتار سازمانی است که عناصر كلیدی كارآفرینی عبارتاند از: ریسکپذیری، پیشنگری و نوآوری.
كارآفرینان نگرشهای خلاقانهای را برای حل مسائل اجتماعی جهت ایجاد ارزش اجتماعی به كار میبرند و دارای خصوصیات و ویژگیهای خاص خود یعنی عاملان تغییر در بخش اجتماعی، پذیرش مأموریت برای ایجاد و بقای ارزش اجتماعی، شناسایی و ترغیب فرصتهای جدید، بهكارگیری فرآیند مستمر نوآوری و اقدام جدی به وسیله منابع در دسترس كه در نهایت به ارزشسازی اجتماعی و بقای مؤسسة اجتماعی منجر میگردد.
تلاشهای كارآفرینانه در ریشهکن نمودن فقر و بیعدالتیهای اجتماعی و اقتصادی كه عامل اصلی بسیاری از ناامنیها، كمبودها، شکافها و کاستیها و به تبع آن بحرانها و آشوبهای فجیع در اجتماع میباشد، نقش بسیار حیاتی و اساسی دارد. نوآوری و خلاقیت آنان همواره به عنوان عامل تعالیآفرین در بهبود و اصلاح دستاوردهای بشری و نیز نوگرایی و تحولآفرینی در عرصههای مختلف اجتماعی جایگاه ارزشی بس والا و بی مثال دارد.
كارآفرینان افرادی هستند كه با بهکارگیری توانمندیهای درونی خود این قدرت را دارند كه از «هیچ، همه چیز خلق» كنند و «موتور توسعه اقتصادی» جامعه گردند. كارآفرینی ابزار بسیار مهمی در توسعه اقتصادی است كه عمدهترین تأثیر خود را با ایجاد شغل نشان میدهد. آنان عوامل و منابع غنی و بالقوه اقتصادی را به تحرك وامیدارند.
آنان نیازها و خواستههای رو به تزاید همنوعان خود را شناسایی نموده و با وسواس و دغدغه خاصی در جهت رفع آنها و ارتقای خواستههای انسانی از هرگونه تلاشی دریغ نمیورزند. كارآفرینان برخی كارها را برای اولین بار انجام میدهند و از این رو همیشه ریسکپذیرند و همیشه در جستجوی تغییر میباشند و به آن حساسیت نشان میدهند و در یك فرصت استثنایی از آن استفاده میكنند.
اگر میخواهیم شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی باشیم، بایستی ضمن برچیدن موانع و چالشهای فراروی جهانی شدن اقتصاد و حفظ و توسعه اشتغال، به سرمایهگذاری توجّه نماییم و این کار توسط سرمایهگذار و کارآفرین، زمانی تحقق مییابد که سرمایهگذار ضمن داشتن امنیت کافی برای سرمایهگذاری، انتظار سود معقولی را بر اساس عقل اقتصادی نیز داشته باشد و برای دستیابی به این اهداف، بایستی موانع و مشکلات فراروی خود را پشت سر بگذارد. برای افزایش اشتغال و کاهش بیکاری که از مهمترین مشکلات اجتماعی و اقتصادی در جامعه کنونی میباشد، بایستی این آزادی عمل و اختیار به کارآفرینان و سرمایهگذاران داده شود تا بتوانند با فراغ بال و آسودهخاطر به سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال مبادرت نمایند.
اگر خواهان اعتلا، توسعه و شكوفایی ملت و کشورمان هستیم، همگان باید به این باور برسیم كه كارآفرینی و کارآفرینان میتوانند به عنوان یك ضرورت استراتژیك ما را در رسیدن به اهدافمان كمك نمایند. در اكثر كشورهای توسعه یافته، مفهوم كارآفرینی در سطوح اقتصادی جا افتاده، به طوری كه جوانان میتوانند خود را به یك قهرمان تجاری تبدیل كنند. برای كشور و ملت ایران، بسیج همگانی در زمینة كارآفرینی و آیندهنگری یك ضرورت ملی و حیاتی تلقی میگردد.
اگر بخواهیم پیشرفت را در صدر کارها قرار دهیم، برای تحقق آن، ابزار لازم داریم. این ابزار، انسانها هستند که برای ورود به کار باید به سلاح مهارت مجهز باشند. اینجاست که قابلیتها، استعدادها و مطالعات انسانها مطرح میشود.
شخصیتهایی همچون محمد رستمی صفا این جسارت را داشتهاند كه تغییرات جدی در وضعیت موجود ایجاد كنند. محمد رستمی صفا میگوید: «من با توکل و اتکا به خداوند، تلاش روزافزون و با همیاری توانمندیهای علمی و فنی نیروی انسانی، بهترین راهکار را برمیگزینم تا با شکلگیری صحیح تفکراتم بتوانم تا ۵۰ سال آینده را مجسم و پایهریزی نمایم.»
همواره در کلام وی بارقة امید میدرخشد و امید به آینده، استراتژی خاص او را رقم میزند. او بدون ذرهای تردید و ترس از مشکلات، پیش میرود و آنقدر مصمم و پرقدرت میرود که هیچ عاملی نمیتواند او را از هدفهای متعالی و آرمانهای ذهنیاش دور کند.
فعالیتها و مراکز گروه صنعتی صفا
ایشان طی دوران فعالیت تولیدی خود در این کارخانه، افتخار نوگرایی، توسعه و نوسازی این کارخانه را داشته است و بیشترین قسمت خطوط تولید و ماشینآلات خود را، با این دید که متخصصان بومی و داخلی ایرانی استعدادهای نهفتهای دارند و میتوان به آنها اتکا نمود، در بخش ماشینسازی کارخانه توسط این عزیزان ساخته یا تکمیل نموده است.
پس از این تجربه ارزشمند در ۱۷ دی ماه سال ۱۳۶۳، سهامدار و سپس در ۱۴ اردیبهشت سال ۱۳۶۴، مدیر عامل شرکت نورد و پروفیل ساوه شد که لولههای تا اندازه ۲۰ اینچ را در این کارخانه تولید نمود و برای افزایش تولید لولههایی با اقطار بزرگتر جهت توسعه این کارخانه و با توجه به سند چشمانداز ۲۰ ساله کشور و برنامه توسعه زیرساخت کشور، کارخانه نورد و لوله صفا را در سال ۱۳۷۰ در شهرستان ساوه تأسیس نمود که لولههای تا قطر ۱۲۰ اینچ (۳۰۰۰ میلیمتر) را در این کارخانه تولید مینماید که امروزه مجموع کارخانجات نورد و پروفیل ساوه و کارخانجات نورد و لوله صفا به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لولههای فلزی از نظر تنوع بالای تولید و کمیت در جهان مطرح است.
اکنون کارخانجات نورد و لوله صفا بزرگترین و مدرنترین کارخانه نورد و تولید کننده لولههای فلزی در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، انتقال فراوردههای نفتی، آب و فاضلاب در خاورمیانه است که این واحد افتخاری بزرگ برای کشورمان ایران محسوب میشود.
محمد رستمی صفا با تجربة ۷ دهه فعالیت صنعتی و سابقه خانوادگی ۱۸۵ ساله در حوزه صنعت توانسته است یکی از نخبگان صنعتی کشور در جهت مهیا نمودن زیرساختهای تولید لوله و پروفیل، کارآفرینی، نوآوری صنایع متعدد، همچون پروفیلسازی از دهة ۵۰ و آورنده تکنولوژیهای تولید لولههای قطور در دهة ۸۰ و احداث کننده خطوط تولید با تکنولوژی روز دنیا در صنعت لولهسازی با متخصصان بومی و داخلی در کشور میباشد که همیشه در تکاپو برای آبادانی کشور بوده است.
پایهریزی زیرساختهای تولید پروفیل و لولههای فولادی کشور
اولین کارخانهای که در ایران به تولید پروفیل پرداخت، «شرکت صنعتی سپنتا» بود که فعالیت خود را در سال ۱۳۴۰ آغاز نمود و تولید پروفیل توخالی را به بازار داخلی عرضه داشت. متعاقب آن با تلاش متخصصین و کارشناسان وقت، در سال ۱۳۴۲ پس از نصب دستگاه ساخت لوله درزجوش، اقدام به تولید لوله نمود. در فواصل سالهای ۱۳۴۰ الی ۱۳۵۲ تعداد تولیدکنندگان لوله و پروفیل به ۹ واحد در کشور رسید. تا سال ۱۳۵۷ تعداد واحدهای تولیدکنندة لوله و پروفیل فولادی به ۱۱ کارخانه رسید، ضمناً در سال ۱۳۸۹ تعداد تولیدکنندگان عضو این سندیکا به ۹۳ واحد افزایش یافته است.
ایجاد تحولی شگرف در خطوط لوله گاز کشور و معضلات با شروع تولید لوله در این عرصه
یکی از شرکت های بزرگ محمد رستمی صفا شرکت کارخانجات نورد و پروفیل ساوه میباشد. که قدمت آن به سال ۱۳۵۲ باز میگردد. که یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده لوله و پروفیل در کشور محسوب میشود که در صورت تولید تمامی خطوط آن حدوداً ۷۰% لوله و پروفیل در صنایع ساختمان، خودرو، نفت، گاز، پتروشیمی، لوازم خانگی، تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی و … را تامین خواهد نمود و از تامین کنندگان زیرساخت های صنعت کشور محسوب می شود. این شرکت بزرگ تولیدی هنگام ورود به عرصه تولید لوله های گاز خانگی با مشکلاتی از قبیل واردات این لوله ها و مافیای این صنعت روبرو شد. پس از اعلام آمادگی تولید لوله های گاز خانگی توسط کارخانجات نورد و پروفیل ساوه که بزرگترین شرکت تولید کننده لوله و پروفیل بود این امر برای خیلی از وارد کنندگان و دلالان خوشایند نبود.
یکی از این شرکت های وارد کننده ، یک شرکت تولید کننده معروف آلمانی بود که پس از اطلاع از این موضوع که یک شرکت در داخل ایران شروع و اقدام به تولید این نوع لوله ها کرده، نمایندگان خود را با پیغام ها و پیشنهادات مختلف جهت هماهنگی نزد محمد رستمی صفا اعزام نمود که در نهایت مدیر عامل این شرکت آلمانی خودش در دفتر رستمی صفا حضور یافته و پیشنهادات خود را به صورت مستقیم به شخص وی اعلام نمود که پیشنهاد اول او سهم از این پروژه ۷۰% شرکت آلمانی و ۳۰% مجموعه رستمی صفا بود که با مخالفت رستمی صفا روبرو شد و پیشنهاد دوم او ۵۰% شرکت آلمانی و ۵۰ %مجموعه رستمی صفا بود که مجدداً با مخالفت رستمی صفا روبرو گردید که پس از این محمد رستمی صفا اعلام نمود ما این خط تولید را راه اندازی کردیم و تولید لوله های گاز خانگی را انجام خواهیم داد.
که مدیر عامل شرکت آلمانی و وارد کننده این نوع لوله ها به کشور شروع به تهدید رستمی صفا و مجموعه او نمود و اعلام کرد اگر از تولید این نوع لوله ها صرفنظر نکند، هفته آینده او را در لیست سیاه قرار خواهد داد. رستمی صفا وقتی که دید یک بیگانه و خارجی در دفتر محل کارش و در کشورش او را تهدید نمود به او گفت : “چه من و مجموعه من در لیست سیاه قرار بگیرم و یا قرار نگیرم، به تولید خود ادامه خواهم داد.”
متاسفانه یک هفته بعد حرف های یک خارجی واقعیت پیدا کرد و با همکاری برخی اشخاص و ارگانها رستمی صفا وارد چالش شد و او و مجموعه اش را وارد بلک لیست کردند و برای او در مراجع قضایی پرونده تشکیل داده و طی چند سال این پرونده جاری بود که در نهایت به نفع مجموعه رستمی صفا رای نهایی صادر گردید و با اصرار تولید و استقامت در تولید لوله های گاز خانگی نهایتاً تولید این نوع لوله ها بومی سازی شد و در کارخانجات نورد و پروفیل ساوه این خط تولید تامین کننده لوله های گاز خانگی برای کل استان های کشور شد.
سالها کشور برای گسترش شبکه گازرسانی نیازمند لوله های گاز خانگی بود. در این عرصه وابسته به خارج برخی در داخل با دوستان خارجی خود علاقه مند به واردات و سود آن بودند اما گروه صنعتی صفا برای ساخت این لوله ها و جلوگیری از واردات آن اعلام آمادگی نمود.از این رو جهت تهیه حجم عظیمی از مواد اولیه وارد مشارکت با بانک پارسیان شد اما دست های پشت پرده بیکار نماندند و با ارائه گزارش های واهی و طمع کارانه خود مانع بزرگی برای اقتصاد کشور و تولید کشور ایجاد نمودند.