مالک گروه صنعتی صفا با اعلام اینکه تولید کننده قطورترین لولههای آب در غرب آسیا هستیم گفت: با تولید لوله در ابعاد گوناگون، میلیاردها دلار صرفهجویی ارزی برای کشور داشته ایم. آقای محمد رستمی صفا با اشاره به اینکه لوله های مورد نیاز برای پروژههای سنگین نفتی، گازی و آبی را تولید کردیم گفت: برای اولین بار از مصرف کننده به بزرگترین تولید کننده لوله در خاورمیانه تبدیل شدیم. وی با اعلام اینکه 66 سال است در عرصه فولاد کار میکنم گفت: خوشحالم که لوله و نورد صفا بزرگترین تولیدکننده لوله از نظر کمیت و تنوع در جهان است.
مالک گروه صنعتی صفا با ابراز خرسندی از اینکه مطرح ترین کارخانه در دنیا هستیم که لولههایی از سایز 10 میلیمتر تا 3000 میلیمتر را تولید میکنیم گفت: کارخانه لوله و پروفیل ساوه سال 52 تاسیس شده بود که با 30 هزار تن ظرفیت فعالیت می کرد اما اکنون با 2 میلیون تن ظرفیت فعالیت میکند. وی با اعلام اینکه کارخانههای نورد و پروفیل ساوه لولههای به قطر 10 تا 610 میلیمتر را تولید میکند گفت: نکته مهم طرح توسعه ساوه است که انواع و اقسام لولههای نفت، گاز و آب در آنجا تولید میشود. آقای رستمی صفا با اعلام اینکه کارخانههای لوله و نورد صفا تاکنون در پروژههای بزرگی مانند خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک نقش تعیین کننده ای داشته گفت: حدود 60 درصد لولههای مورد نیاز گوره به جاسک را در مجموعه صفا تولید کردیم.
وی با اعلام اینکه پروژه انتقال نفت گوره به جاسک از سوم فروردین 1399 که مقام معظم رهبری سال جهش تولید اعلام فرمودند شروع به تولید کردیم گفت: تا 30 دی ماه 99 به میزان 60 درصد لوله مورد نیاز پروژه را تولید کردیم و تحویل دادیم. موسس گروه صنعتی صفا با تاکید بر اینکه پروژه گوره به جاسک 500 میلیون دلار برای مملکت صرفهجویی ارزی داشت گفت: اگر لوله های مورد نیاز گوره به جاسک را در داخل تولید نمی کردیم و ناچار می شدیم از خارج وارد کنیم، هزینه واردات سرسام آور می شد و با آن اعتبار، هرگز نمی توانستیم پروژه را به پایان برسانیم، زیرا هزینه تکمیل خط لوله چندین برابر افزایش می یافت. وی با اعلام اینکه هنگام تلاش برای ارتقای کشور، از هیچ کوششی فروگذار نکرده ایم گفت:همیشه بین سخت و سختتر، سختترین را انتخاب کردیم، زیرا اعتقاد داریم تولید و صنعت است که مملکت ما را سرپا نگه میدارد.
آقای رستمی صفا با تاکید بر اینکه با واسطهگری و دلالی نمیتوان مملکت را به جلو برد گفت: به دلیل آنکه تولید را در دستور کار داریم و برای اعتلای مملکت مان کار میکنیم، مورد غضب مافیای واردات قرار داریم و به همین دلیل از اینکه اتهامی به ما بزنند، ابایی نداریم. وی با اعلام اینکه هدف بزرگی به نام اعتلای ایران داریم و باید به آن هدف برسیم گفت: باید رو به جلو حرکت کنیم و متوقف نشویم، بنابر این اگر در اندیشه تولید نبودیم، هرگز نمیتوانستیم سرمان را بلند کنیم و بگوییم که 100درصد پروژه انتقال خط لوله گوره به جاسک را ایرانیها انجام دادند و لوله و نورد صفا نقش اصلی را در این پروژه داشت. مالک گروه صنعتی صفا هدف از تولید را صرفه جویی ارزی، تولید، خودکفایی، پایان دادن به وابستگی و رسیدن به خودکفایی دانست و گفت: آنهایی که امروزه در مجموعههای گروه صنعتی صفا مشغول به کار هستند، بر سر سفرهای مینشینند که خداوند روزی آنان را به دست ما سپرده است. وی با اعلام اینکه برای بقای مملکت و پرستیژ کشور، همه باید تلاش کنیم گفت: در پروژه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان نقش اصلی را داریم، پروژه ای که با نهایی شدن، از کشاورز تا مصرف کننده خانگی و از فولادساز تا صنایع پتروشیمی از آن بهرهمند میشوند. آقای رستمی صفا با اشاره به این که آب از خلیج فارس به وسیله لولههای تولیدی صفا به اصفهان در مرکز ایران کشیده میشود گفت: این افتخار را داریم که پروژه انتقال آب اصفهان از دریای عمان بر عهده لوله صفا گذاشته شده است.
مالک گروه صنعتی صفا با تاکید بر اینکه لولههای تولیدی با ورقهای ایرانی ساخته میشود گفت: زمان ساخت هر لوله 12 متری در مجموعه صفا 5 تا 7 دقیقه است که لولهها با سایز 2032 و ضخامت 15 میلیمتر تولید می شود. این لوله های 12 متری 8 تن و 500 کیلوگرم وزن دارد. مالک گروه صنعتی صفا با اعلام اینکه پروژه انتقال آب اصفهان بالای یک میلیارد دلار صرفهجویی ارزی برای کشور دارد گفت: طرح خط لوله انتقال آب غدیر که کارفرمای آن آب منطقهای خوزستان بود، یکی دیگر از پروژه هایی بود که صفا نقش عمده ای در این زمینه دارد. در نتیجه پایان یافتن این پروژه، آب شرب 25 شهر و 1680 روستا در مسافت 300 کیلومتری تامین شد که 5 میلیون نفر را تحت پوشش قرار داد.
وی با اعلام اینکه تامین بیش از 180 هزار تن ورق فولادی از سوی فولادسازی های داخلی انجام شد گفت: ساخت لوله و پوشش این طرح عظیم از سوی صفا انجام شد. آقای رستمی صفا با تاکید بر اینکه ساخت لولههای فولادی با قطرهای 1800 و2000 و2400 میلیمتر از سوی صفا انجام شده گفت: صرفهجویی ارزی این پروژه 250 میلیون دلار بوده که به عبارت بهتر این مقدار برای کشور ارزآوری کرده است. وی گفت: با پروژه آبرسانی غدیر، تامین کل آب اهواز، آبادان، خرمشهر، دارخوین، شادگان و دشت آزادگان از سد دز تامین شد. مالک گروه صنعتی صفا با اشاره به طرح انتقال آب صفه گفت: طرح انتقال آب با تولید لولههای 64 اینچ که ضخامت آن 15 میلیمتر است صورت می پذیرد. کارفرمای آن آب منطقهای اصفهان و هدف آن آبرسانی به 14 شهرستان استان اصفهان بوده است. وی با اعلام اینکه در طرح انتقال آب صفه، تولید لولههای 2200 میلی متری کارخانه اسپیرال 1 و لولههای 2000 میلیمتری در کارخانه اسپیرال 2 صورت گرفت گفت: ضخامت این لوله ها 15 میلیمتر با گرید ایکس 65 بود که کارفرمای آن شرکت تامین آب صنایع و معادن ایمواسکو بود. آقای رستمی صفا با اعلام اینکه پروژه های بسیاری به وسیله گروه صنعتی صفا انجام شده گفت: اگر بدنبال ارتقای کیفیت تولید، صرفه جویی ارزی، عبور از تحریم ها و رسیدن به خودکفایی هستیم، باید برای تولید و تولید کننده ارزش قایل شویم.